Jump to content

Canada's top-tier Telescopes & Accessories
Be as specific as possible when reporting issues and *ALWAYS* include the full version number of the application you are using and your exact *CAMERA MODEL*
NEVER POST YOUR KEY IN ANY PUBLIC FORUM, INCLUDING THE O'TELESCOPE SUPPORT FORUM ::: IF YOU DO YOUR KEY WILL BE DEACTIVATED WITHOUT NOTICE!
  • 0

running into immediate trouble on connecting


jeffkisseloff
 Share

Question

hi, I am connecting T61. My driver is updated, and I'm running the latest version of EOS. When I plug the camera into my computer and hit connect, all is well but the information from the camera doesn't stay in the camera information center for more than a second. I can't seem to find a way to set it so I can always view it. The video shows you simply connect and that's it it's there, but not for me.

thanks for any help or info,

 

jeff

Link to comment
Share on other sites

  • Answers 10
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Popular Days

Top Posters For This Question

10 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

What version of BYE are you using?

Which SDK drivers are you choosing in BYE when connecting?  Canon or Canon2010?

Does Windows even see the camera in device manager.

Please be as descriptive as possible when reporting errors. Just saying you are running in trouble is not very helpful to provide meaningful help. 

Keep us posted.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

I apologize. It wasn't at first reporting any errors. I connected it via the cable into my usb port. It sees it and says it is connected. The camera control window flashes all the information for about a second and a half. All the boxes are filled with the camera's info, and then it disappears.
When connecting, I click on the Canon driver. (the software version is 3.1.18.

just did it now

14:12:30 Canon drivers 'Canon\' initialized.

14:12:33 750D-T6i CONNECTED!

then this just happened for the first time

14:12:33 EDsInitializeSDK() ERROR!

 

In the upper left corner, the two boxes that are active are connect and preview. the others aren't

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share


×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies to offer your a better browsing experience. You can adjust your cookie settings. By closing this banner, scrolling this page, clicking a link or continuing to browse otherwise, you agree to the use of cookies, our Privacy Policy, and our Terms of Use