Jump to content

Canada's top-tier Telescopes & Accessories
Be as specific as possible when reporting issues and *ALWAYS* include the full version number of the application you are using and your exact *CAMERA MODEL*
NEVER POST YOUR KEY IN ANY PUBLIC FORUM, INCLUDING THE O'TELESCOPE SUPPORT FORUM ::: IF YOU DO YOUR KEY WILL BE DEACTIVATED WITHOUT NOTICE!
  • 0

connecting new camera


Brian Clark
 Share

Question

Just purchased a new Canon T7. When trying to connect to BYEOS  I get these 14:26:36  Licensed to Brian Clark
14:26:58  Attempting to connect camera...
14:26:58  Canon drivers 'Canon\' initialized.
14:26:58  DEVICEINFO DESCRIPTION IS MTP USB Device
14:26:58  DEVICEINFO NUMBER IS 2971957769.
14:26:58  YOUR *REAL* MODEL NUMBER IS 2147484722(80000432)
14:26:58  YOUR camera is not currently supported by the Canon SDK available at the time of this software release.
14:26:58  Camera Not Found!  Make sure it's connected to the PC and turned ON :)
14:27:46  Attempting to connect camera...
14:27:46  Canon drivers 'Canon\' initialized.
14:27:46  DEVICEINFO DESCRIPTION IS Canon EOS Rebel T7
14:27:46  DEVICEINFO NUMBER IS 2971957769.
14:27:46  YOUR *REAL* MODEL NUMBER IS 2147484722(80000432)
14:27:46  YOUR camera is not currently supported by the Canon SDK available at the time of this software release.
14:27:46  Camera Not Found!  Make sure it's connected to the PC and turned ON :)

Do I need to update my BYEOS ? and where do I go to update?

Link to comment
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Which version of BYE are you using?  Please download the latest from the download section and try again.  The T7 should connect with the latest 3.1.18.

Always state you current version when posting, otherwise I can suggest any sort of upgrade path because I don't know what you are currently using.

Regards,

Link to comment
Share on other sites

  • 0
50 minutes ago, Brian Clark said:

Guylain

Thanks, I had to download it twice, first attempt didn't install correctly, but the second install went well and seems to like the new T7 just fine... I've really missed Byeos since my T3 failed.

I feel so much better now.😃

Glad you got it to work.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies to offer your a better browsing experience. You can adjust your cookie settings. By closing this banner, scrolling this page, clicking a link or continuing to browse otherwise, you agree to the use of cookies, our Privacy Policy, and our Terms of Use