Jump to content

Canada's top-tier Telescopes & Accessories
Be as specific as possible when reporting issues and *ALWAYS* include the full version number of the application you are using and your exact *CAMERA MODEL*
NEVER POST YOUR KEY IN ANY PUBLIC FORUM, INCLUDING THE O'TELESCOPE SUPPORT FORUM ::: IF YOU DO YOUR KEY WILL BE DEACTIVATED WITHOUT NOTICE!
  • 0

BackyardEOS 3.1.18 released.


admin
 Share

Question

7 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

This has been discussed a few times already.

Please uninstall BYE, reinstall in a separate folder, and reboot.  There seems to be some sort a conflict with a previous dll and this should resolve it.

Keep me posted please.

Regards,

Link to comment
Share on other sites

  • 0

The installer will only asked for a new folder on new install, this is why you need to uninstall first.

However, it looks like Windows has also managed to messed the uninstall, which is outside BYE itself.  

Is your anti-virus up do date? 

EDIT: You mentioned "System Restore" in your post... is this the Windows System Restore feature?  Or something else you refer to?

If it's something else and you have "System Restore" enabled on you computer, you may want to try to restore it to a point before you tried to install 3.1.18.

Keep us posted please.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Okay, I'm going to create another installer that will asked you an install folder even if it is already installed... this should allow you to at least install again in a separate folder.  This may be all that is needed to get you around this Windows uninstall issue.

I'll post a link once it's uploaded.  Give me a few hours.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 0
17 hours ago, admin said:

It's done uploading, try this.

This is the same 3.1.18, but the installer should ask you for an install folder, even on reinstall.

https://1drv.ms/u/s!AlkpoKUiQwwzmKgCZs7am9u1o3qQow?e=YAbZK7

 

Success :) The new installer allowed me to select new folder and I can so much further. I will let you know in case I see any other issue. Yes, I used windows System restore to go back a few days to make it work with previous version. 

Thank you for such a quick response :)

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies to offer your a better browsing experience. You can adjust your cookie settings. By closing this banner, scrolling this page, clicking a link or continuing to browse otherwise, you agree to the use of cookies, our Privacy Policy, and our Terms of Use