Jump to content

Canada's top-tier Telescopes & Accessories
Be as specific as possible when reporting issues and *ALWAYS* include the full version number of the application you are using and your exact *CAMERA MODEL*
PLEASE READ ==> If you get a StructureMap or EdsInitializeSDK() error please RE-INSTALL before posting in the forum <==
  • 0
micbaker132

backyard eos will only show red screen, no daytime screen

Question

two problems.

1.  unable to go to daytime screen, only RED screen after update from 3.1.14 to 3.1.18

2.  3.1.18 does not show any cameras when selecting the camera icon.  Worked in 3.1.14.

Error message is see when trying to go to daytime screen..

16:33:43  Licensed to micbaker132
16:33:43  BackyardEOS 3.1.18 Premium Edition
16:34:12  StructureMap error (BinaryRivers.Common.Skins.ISkinPlus)
16:34:12  StructureMap error (BinaryRivers.Common.Skins.ISkinPlus)
16:34:12  StructureMap error (BinaryRivers.Common.Skins.ISkinPlus)
16:34:12  StructureMap error (BinaryRivers.Common.Skins.ISkinPlus)
16:34:12  StructureMap error (BinaryRivers.Common.Skins.ISkinPlus)
16:34:15  StructureMap error (BinaryRivers.Common.Skins.ISkinPlus)
16:34:15  StructureMap error (BinaryRivers.Common.Skins.ISkinPlus)
16:34:15  StructureMap error (BinaryRivers.Common.Skins.ISkinPlus)
16:34:15  StructureMap error (BinaryRivers.Common.Skins.ISkinPlus)
16:34:15  StructureMap error (BinaryRivers.Common.Skins.ISkinPlus)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Big red message at the top of the forum.

PLEASE READ ==> If you get a StructureMap or EdsInitializeSDK() error please RE-INSTALL before posting in the forum <==

Re-install and it should work. This is an install issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
18 hours ago, admin said:

Big red message at the top of the forum.

PLEASE READ ==> If you get a StructureMap or EdsInitializeSDK() error please RE-INSTALL before posting in the forum <==

Re-install and it should work. This is an install issue.

I just had eye surgery on both eyes and the White on Red is very hard to see which is why I did not see the notice!

I uninstalled and re-installed and works now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies to offer your a better browsing experience. You can adjust your cookie settings. By closing this banner, scrolling this page, clicking a link or continuing to browse otherwise, you agree to the use of cookies, our Privacy Policy, and our Terms of Use