Jump to content

Canada's top-tier Telescopes & Accessories

Search the Community

Showing results for tags 'usb hub'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Application Support
    • General
    • BackyardEOS
    • BackyardNIKON
    • How-to's
    • Feature Suggestion Box
  • Soutien français (French support)
    • BackyardEOS et BackyardNIKON (français)

Product Groups

  • BackyardEOS
  • BackyardNIKON
  • Shop by Category
    • Telescopes
    • Mounts & Tripods
    • Cameras & OAG
    • Filters & Filter Wheels
    • Eyepieces & Diagonals
    • Flatteners / Reducers & Barlows
    • Focusers
    • Dew Shields & Controllers
    • Bahtinov Masks
    • Solar Astronomy
    • Softwares
    • Weather Stations
    • Cases & Carrying Bags
  • Shop by Brand
  • Outlet

Categories

  • BackyardEOS
  • BackyardNIKON
  • BackyardRED
  • API & Documentation
  • Pre-releases

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. KevW

    USB hub

    Got BYN up and running last night with my D7000. Love the frame/focus feature!! Waiting for my DSUSB cable to arrive but I'm realizing I'll soon run out of usb ports. Found out quickly that BYN doesn't like a hub...so I ran straight in and it worked no problem. The issue for me is the 'no hub' deal. PHD2 doesn't like to see my asi224 on a hub..took it off....BYN needs a port , so I'll only have one left (out of 3) DSUSB will need one and my handset one also. I'm hoping the DSUSB cable and the handset can run on a hub taken from my last free port on the computer. Any chance BYN will ever play nice with a hub or is it an issue that is likely to remain? Thanks in advance, Kevin W.
  2. I have a problem which is driving me nuts I can not get my Canon 6D and a Lodestar autoguider camera to connect to my Laptop thru a USB hub. After a few sub frames, the system loses connection to the Lodestar while a sub frame is being downloaded. PHD2 ver 2.6.3 quickly reconnects but I worry about the effect on guiding and dithering. (Current tests are on benchtop with no mount or guiding. But failures occurred first in field leading to these tests.) Details: Canon 6D, EOS drivers disk Ver 29.2 BYEOS Premium ver 3.1.8 connecting to either 6D choice. Lodestar X1 or X2 and latest drivers from new disk or download ver 1.3.7.2 PHD2 ver 2.6.3 connecting to choice: Starlight Xpress SXV camera Laptop = Thinkpad T430s Win 7 Prof 64 bit updated to ~ Feb 2017 I have tried changing everything: 1. Rebuild laptop 2. Change all cables 3. Change USB hub (usb2, usb3, usb2 powered) 4. Remove 10 ft usb extension cable. The single substitution of an Atik Infinity camera as the autoguider solves the problem. If I plug the Canon into a laptop usb port by itself and the Lodestar, mouse, and Temperhum weather stick into a usb hub into another laptop usb port; all works. But, of course, this means 2 usb cables to the scope. Any ideas why a Lodestar X1 or X2 and a Canon 6D can not coexist on the same usb hub?? In some naive sense, it seems that Canon 6D traffic on the hub/cable causes Phd2 to temporarily lose connectivity to the Lodestar (but not an Atik Infinity). thanks, fritz k
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies to offer your a better browsing experience. You can adjust your cookie settings. By closing this banner, scrolling this page, clicking a link or continuing to browse otherwise, you agree to the use of cookies, our Privacy Policy, and our Terms of Use