Jump to content

Canada's top-tier Telescopes & Accessories

Search the Community

Showing results for tags 't7i'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Application Support
    • General
    • BackyardEOS
    • BackyardNIKON
    • How-to's
    • Feature Suggestion Box
  • Soutien français (French support)
    • BackyardEOS et BackyardNIKON (français)

Product Groups

  • BackyardEOS
  • BackyardNIKON
  • Shop by Category
    • Telescopes
    • Mounts & Tripods
    • Cameras & OAG
    • Filters & Filter Wheels
    • Eyepieces & Diagonals
    • Flatteners / Reducers & Barlows
    • Focusers
    • Dew Shields & Controllers
    • Bahtinov Masks
    • Solar Astronomy
    • Softwares
    • Weather Stations
    • Cases & Carrying Bags
  • Shop by Brand
  • Outlet

Categories

  • BackyardEOS
  • BackyardNIKON
  • BackyardRED
  • API & Documentation
  • Pre-releases

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. I'm running BYEOS 3.1.17 and my Canon T7i/800D. First of all, I love BYEOS and it's taking wonderful shots, so no complaints at all. My question is about 2 things: 1) In Live View, I see quite a bit of noise moving around. I'm using my Laptop to connect with BYEOS. There's so much noise that it's difficult to see particular objects in the Live View unless I use Star-HD. This makes it challenging to focus using my bahtinov mask and is generally disconcerting. All the noise goes away when I take a photo, so it's only in Live View Frame and Focus that it's an issue. Is there some setting related to this? 2) What are the key settings to enable/disable for the T7i in BYEOS?
  2. the latest release says t7i supported, still not connecting, was wondering if I had something wrong or missing. here is the log file AN T7iLog.txt
  3. sjgoossen

    T7i Support

    Just tried 3.1.11, still won't connect to my T7i's (got 2). any word from Canon when they will be releasing the SDK, and/or when BYE will support the T7i ? cheers, sjg
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies to offer your a better browsing experience. You can adjust your cookie settings. By closing this banner, scrolling this page, clicking a link or continuing to browse otherwise, you agree to the use of cookies, our Privacy Policy, and our Terms of Use