Jump to content

Canada's top-tier Telescopes & Accessories

Search the Community

Showing results for tags 'd300'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Application Support
    • General
    • BackyardEOS
    • BackyardNIKON
    • How-to's
    • Feature Suggestion Box
  • Soutien français (French support)
    • BackyardEOS et BackyardNIKON (français)

Product Groups

  • BackyardEOS
  • BackyardNIKON
  • Shop by Category
    • Telescopes
    • Mounts & Tripods
    • Cameras & OAG
    • Filters & Filter Wheels
    • Eyepieces & Diagonals
    • Flatteners / Reducers & Barlows
    • Focusers
    • Dew Shields & Controllers
    • Bahtinov Masks
    • Solar Astronomy
    • Softwares
    • Weather Stations
    • Cases & Carrying Bags
  • Shop by Brand
    • 10Micron
    • ADM Accessories
    • Astrodon
    • Astro Hutech
    • Astrozap
    • Astromi.ch
    • Atik Cameras
    • Avalon Instruments
    • Baader Planetarium
    • CentralDS
    • Explore Scientific
    • Finger Lakes Instrumentation
    • Geoptik
    • iOptron
    • MoonLite Accessories
    • Moravian Instruments
    • Officina Stellare
    • Optec
    • Optolong
    • O'Telescope
    • Parallax Instruments
    • Pegasus Astro
    • PrimaLuceLab
    • QSI Imaging
    • RAYOX
    • Starlight Innovation
    • Starlight Instruments
    • Takahashi
    • Wildcard Innovations
    • William Optics
    • ZWO Optical
  • Outlet

Categories

  • BackyardEOS
  • BackyardNIKON
  • BackyardRED
  • API & Documentation
  • Pre-releases

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hello. I am unable to connect to my Nikon D300 running Parallels on my MacBook. It works using Lightroom on the Mac side and shows up in the Windows device manager (see attached). Know issue? Any suggestions? Or do I have to accelerate my plans to get a cheap Win10 laptop for asto purposes? Thanks!
  2. I havbe a 2010 D300 that I updated firmware last week. I tried both sections to connect and neither worked. I also tried running in compatability mode as Vista SP1. I am using WIndows 10 Pro. Using BYN Pro 2.0.8, which I just recently purchased. Did not have any other versions. I have Nikon D300 with firmware A 1.1 and B 1.1 I have formated the memory card and had no pictures. I tried every single compatability option I tried a new Nikon USB cable. The camera is the only USB connection. The "disconnected" error is always in the same place in log.
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies to offer your a better browsing experience. You can adjust your cookie settings. By closing this banner, scrolling this page, clicking a link or continuing to browse otherwise, you agree to the use of cookies, our Privacy Policy, and our Terms of Use