Jump to content

Canada's top-tier Telescopes & Accessories
Be as specific as possible when reporting issues and *ALWAYS* include the full version number of the application you are using and your exact *CAMERA MODEL*
NEVER POST YOUR KEY IN ANY PUBLIC FORUM, INCLUDING THE O'TELESCOPE SUPPORT FORUM ::: IF YOU DO YOUR KEY WILL BE DEACTIVATED WITHOUT NOTICE!
  • 0

Shutter dropdown only has Bulb


astroman133
 Share

Question

Using BYE 3.2.1-RC3 with Premium license and my T5i.

In Preview mode the only setting in the Shutter dropdown is BULB. None of the other Tv settings or AV-Flat or Program are visible.

I disconnected the camera, deleted the cache data, and reconnected with the camera in Manual mode on the rotary dial. When connected all the expected Shutter settings from BULB to 1/4000 are visible. However, when I disconnect and select the Preview button, the only Shutter setting is BULB.

This behavior does not seem correct.

Link to comment
Share on other sites

  • Answers 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Popular Days

Top Posters For This Question

3 answers to this question

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share


×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies to offer your a better browsing experience. You can adjust your cookie settings. By closing this banner, scrolling this page, clicking a link or continuing to browse otherwise, you agree to the use of cookies, our Privacy Policy, and our Terms of Use