Jump to content

Canada's top-tier Telescopes & Accessories
Be as specific as possible when reporting issues and *ALWAYS* include the full version number of the application you are using and your exact *CAMERA MODEL*
NEVER POST YOUR KEY IN ANY PUBLIC FORUM, INCLUDING THE O'TELESCOPE SUPPORT FORUM ::: IF YOU DO YOUR KEY WILL BE DEACTIVATED WITHOUT NOTICE!
  • 0

Not Saving Config Settings


My2Stars
 Share

Question

7 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

This has been discussed here several times.

 

Looks like Windows has messed up (or altered) your security settings.

 

Start BYE with admin privileges and try again.

 

Keep us posted.

Running as Admin worked. I then went back and turned BYEOS 2 times and all settings saved. I then tried running as normal (even though I have Admin Rights) and it didn't save the. Immediately went back as Admin and all settings were good.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

This has been discussed here several times.

 

Looks like Windows has messed up (or altered) your security settings.

 

Start BYE with admin privileges and try again.

 

Keep us posted.

Will do. Thanks Guy - I did try and search for this, here, before posting but didn't seem to find anything.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Sorry to revive this old thread, but when running in admin mode to have the settings “stick” I’m having issues with dithering via ASCOM. EQMod is already running but when I connect the scope for dithering, BYE triggers another instance of EQMod, instead of using the instance that’s already running and can’t get “a port” and thus no dithering. When *not* running in admin, it uses the instance that’s already there. Any advice?

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Running in admin mode causes a cascade of other issues. The best solution is to NOT run in admin mode.

We need to help you solve your original issue about saving BYE's settings. I suggest 1) upgrade to BYE 3.1.17 and 2) re-install BYE to a different folder.

Installing to a different folder has helped others with the same issue.

Edited by astroman133
Correct Typo
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies to offer your a better browsing experience. You can adjust your cookie settings. By closing this banner, scrolling this page, clicking a link or continuing to browse otherwise, you agree to the use of cookies, our Privacy Policy, and our Terms of Use